Ažurirano 2026-08-13
Svatko tko pripada grupi u kojoj se nalazi bilješka obično je može pregledati i zajednički je uređivati — pristup bilješci slijedi vaše članstvo u njezinoj grupi, a ne zasebnu dozvolu za svaku bilješku koju postavljate svaki put.
Kako funkcionira
- Bilješka pripada grupi kada se kreira.
- Svi u toj grupi mogu otvoriti i uređivati bilješku.
- Dodajte ili uklonite nekoga iz grupe kako biste promijenili tko može pristupiti njezinim bilješkama — vidi grupe i članstvo.
Savjeti
- Ako bilješka treba manju publiku od svoje grupe, razmotrite trebate li je premjestiti u fokusiraniju grupu umjesto da pokušavate zaključati jedan dokument.
- Administratori radnog prostora i vlasnici obično zadržavaju vidljivost između grupa za nadzor, ovisno o postavkama uloga vašeg radnog prostora — vidi uloge radnog prostora.
Povezano
Još uvijek trebate pomoć?
Kontaktirajte nas ili pregledajte sve teme pomoći.