Oppdatert 2026-08-13
Alle som tilhører gruppen et notat er i, kan vanligvis se og redigere det sammen — tilgang til et notat følger medlemskapet ditt i gruppen, ikke en separat tillatelse per notat du setter opp hver gang.
Slik fungerer det
- Et notat tilhører en gruppe når det opprettes.
- Alle i den gruppen kan åpne og redigere notatet.
- Legg til eller fjern noen fra gruppen for å endre hvem som kan få tilgang til notatene — se grupper og medlemskap.
Tips
- Hvis et notat trenger en mindre målgruppe enn gruppen, vurder om det hører hjemme i en mer fokusert gruppe i stedet for å forsøke å låse ned ett dokument.
- Arbeidsområdeadministratorer og eiere beholder vanligvis synlighet på tvers av grupper for tilsyn, avhengig av rolleinnstillingene i arbeidsområdet ditt — se arbeidsområderoller.
Relatert
Trenger du fortsatt hjelp?
Kontakt oss eller bla gjennom alle hjelpeemner.