Oppdatert 2026-08-13
Åpne et notat som andre også har åpent, og du vil se redigeringene og markørene deres mens de skriver — som et delt dokument, uten manuell lagring eller flettekonflikter.
Trinn
- Åpne et notat som andre teammedlemmer har tilgang til.
- Begynn å skrive — dine endringer lagres og synkroniseres automatisk.
- Hvis noen andre åpner det samme notatet, vil du se deres tilstedeværelsesindikator og deres redigeringer vises live mens de gjør dem.
Tips
- Det er ikke noe separat "delings"-trinn — alle med tilgang til notatet (basert på gruppetilhørighet) kan samredigere det så snart de åpner det.
- Fordi redigeringer flettes live, er det ingenting å forene etterpå — du trenger ikke å bekymre deg for motstridende versjoner som du kanskje gjør med et e-postdokument.
Relatert
Trenger du fortsatt hjelp?
Kontakt oss eller bla gjennom alle hjelpetemaer.