Hoe werkt gezamenlijk bewerken in realtime?

Meerdere personen kunnen tegelijkertijd dezelfde notitie bewerken en updates live zien.

Bijgewerkt 2026-08-13

Open een notitie die anderen ook hebben geopend, en je ziet hun bewerkingen en cursors terwijl zij typen — zoals een gedeeld document, zonder handmatig opslaan of samenvoegingsconflicten.

Stappen

  1. Open een notitie waartoe andere teamleden toegang hebben.
  2. Begin met typen — je wijzigingen worden automatisch opgeslagen en gesynchroniseerd.
  3. Als iemand anders dezelfde notitie opent, zie je hun aanwezigheidsindicator en hun bewerkingen verschijnen live terwijl zij deze maken.

Tips

  • Er is geen aparte "delen"-stap — iedereen met toegang tot de notitie (op basis van groepslidmaatschap) kan deze bewerken zodra hij deze opent.
  • Omdat bewerkingen live worden samengevoegd, hoef je achteraf niets af te stemmen — je hoeft je geen zorgen te maken over conflicterende versies zoals bij een per e-mail verzonden document.

Gerelateerd

Nog hulp nodig?

Neem contact met ons op of blader door alle helponderwerpen.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op