Ažurirano 2026-08-13
Otvorite bilješku kojoj i drugi korisnici imaju pristup, i vidjet ćete njihove izmjene i kursor dok pišu — kao zajednički dokument, bez spremanja ili konfliktnih spajanja.
Koraci
- Otvorite bilješku kojoj vaši suradnici imaju pristup.
- Počnite pisati — vaše izmjene se automatski spremaju i sinkroniziraju.
- Ako netko drugi otvori istu bilješku, vidjet ćete njihov indikator prisutnosti i njihove izmjene će se pojaviti uživo kako ih prave.
Savjeti
- Nema odvojenog koraka "dijeljenja" — bilo tko s pristupom bilješci (ovisno o članstvu u grupi) može je zajednički uređivati u trenutku kad je otvori.
- Budući da se izmjene spajaju uživo, nije potrebno ništa kasnije pomiriti — ne trebate se brinuti o sukobljenim verzijama kao što biste mogli s dokumentom poslanim e-poštom.
Povezano
Još uvijek trebate pomoć?
Kontaktirajte nas ili pregledajte sve teme pomoći.