Päivitetty 2026-08-13
Avaa muistiinpano, joka on avoinna myös muilla, ja näet heidän muokkauksensa ja kursorinsa sitä mukaa kun he kirjoittavat — kuten jaetussa dokumentissa ilman tallennusta tai yhdistämisristiriitoja.
Vaiheet
- Avaa muistiinpano, johon tiimikavereillasi on pääsy.
- Aloita kirjoittaminen — muutoksesi tallennetaan ja synkronoidaan automaattisesti.
- Jos joku muu avaa saman muistiinpanon, näet heidän läsnäoloilmaisimensa ja heidän muokkauksensa näkyvät reaaliajassa sitä mukaa kun he tekevät ne.
Vinkit
- Erillistä "jaa"-vaihetta ei ole — kuka tahansa, jolla on pääsy muistiinpanoon (ryhmäjäsenyyden perusteella), voi yhteismuokata sitä heti kun avaa sen.
- Koska muokkaukset yhdistyvät reaaliajassa, ei ole mitään jälkeenpäin täsmäytettävää — sinun ei tarvitse huolehtia ristiriitaisista versioista kuten sähköpostitse lähetetyn dokumentin kohdalla.
Liittyvät aiheet
Oletko silti jumissa?
Ota meihin yhteyttä tai selaa kaikkia ohjeita.