Aktualizované 2026-08-13
Otvorte poznámku, ktorú majú otvorenú aj iní ľudia, a budete vidieť ich úpravy a kurzory pri písaní — ako zdieľaný dokument bez potreby ukladania alebo konfliktov zlúčenia.
Kroky
- Otvorte poznámku, ku ktorej majú prístup ostatní členovia tímu.
- Začnite písať — vaše zmeny sa uložia a automaticky synchronizujú.
- Ak niekto iný otvorí tú istú poznámku, budete vidieť indikátor jeho prítomnosti a jeho úpravy sa budú objavovať v reálnom čase počas ich vytvárania.
Tipy
- Neexistuje samostatný krok "zdieľanie" — ktokoľvek s prístupom k poznámke (na základe členstva v skupine) ju môže spoluupravovať v momente, keď ju otvorí.
- Pretože sa úpravy zlučujú v reálnom čase, nič sa neskôr nemusí odsúhlasovať — nemusíte sa obávať konfliktných verzií, ako by to bolo s dokumentom poslaným e-mailom.
Súvisiace články
Potrebujete ešte pomoc?
Kontaktujte nás alebo si prezrite všetky pomocné články.