Opdateret 2026-08-13
Alle, der tilhører den gruppe, en note er i, kan typisk se den og redigere den sammen — adgang til en note følger dit medlemskab i dens gruppe, ikke en separat tilladelse pr. note, som du konfigurerer hver gang.
Sådan fungerer det
- En note tilhører en gruppe, når den oprettes.
- Alle i denne gruppe kan åbne og redigere noten.
- Tilføj eller fjern nogen fra gruppen for at ændre, hvem der kan få adgang til dens noter — se grupper og medlemskab.
Tips
- Hvis en note har brug for en mindre målgruppe end dens gruppe, så overvej, om den hører til i en mere fokuseret gruppe i stedet for at prøve at låse ét dokument ned.
- Arbejdsområdeadministratorer og ejere har generelt adgang på tværs af grupper for at kunne føre tilsyn, afhængigt af dit arbejdsområdes rolleindstillinger — se arbejdsområderoller.
Relateret
Har du stadig brug for hjælp?
Kontakt os eller gennemse alle hjælpeemner.