Оновлено 2026-08-13
Кожен, хто належить до групи, в якій знаходиться нотатка, як правило, може переглядати та спільно редагувати її — доступ до нотатки залежить від вашого членства в її групі, а не від окремого дозволу для однієї нотатки, який ви встановлюєте кожного разу.
Як це працює
- Нотатка належить групі при її створенні.
- Усі люди в цій групі можуть відкривати та редагувати нотатку.
- Додавайте або видаляйте когось із групи, щоб змінити, хто може отримати доступ до її нотаток — див. групи та членство.
Поради
- Якщо нотатці потрібна менша аудиторія, ніж її група, подумайте, чи не слід їй належати до більш сфокусованої групи замість того, щоб намагатися обмежити доступ до одного документа.
- Адміністратори та власники робочого простору зазвичай зберігають доступ до перегляду в усіх групах для нагляду, залежно від налаштувань ролей вашого робочого простору — див. ролі робочого простору.
Див. також
Все ще потребуєте допомоги?
Зв'яжіться з нами або перегляньте усі теми довідки.