Frissítve 2026-08-13
Általában a jegyzet csoportjának tagjai megtekinthetik és közösen szerkeszthetik azt — a jegyzethez való hozzáférés a csoportbeli tagságod alapján működik, nem pedig külön jegyzetszintű engedélyeken alapul, amelyeket minden alkalommal be kellene állítani.
Hogyan működik
- A jegyzet egy csoporthoz tartozik, amikor létrejön.
- Az adott csoport minden tagja megnyithatja és szerkesztheti a jegyzetet.
- Valaki hozzáadásával vagy eltávolításával a csoportból megváltoztathatod, hogy ki férhet hozzá a csoport jegyzeteihez — lásd csoportok és tagság.
Tippek
- Ha a jegyzet szűkebb közönségnek szól, mint a csoportja, fontold meg, hogy egy szűkebb csoportba tartozik-e, ahelyett, hogy egyetlen dokumentum hozzáférését próbálnád korlátozni.
- A munkaterület rendszergazdái és tulajdonosai általában fenntartják a láthatóságot a csoportok között felügyeleti céllal, a munkaterület szerepkör-beállításaitól függően — lásd munkaterület szerepkörök.
Kapcsolódó
Még mindig elakadtál?
Lépj velünk kapcsolatba vagy böngészd az összes súgótémakört.