Hogyan működnek a csoportok?

A csoportok szervezik a csatornákat, jegyzeteket és hozzáféréseket a munkaterület csapatai számára.

Frissítve 2026-09-08

A csoportokkal rendszerezheted a csatornákat, jegyzeteket, feladatokat és híreket — egy valódi csapat (Marketing) vagy egy projekt (Q3 indítás) is lehet csoport.

Csoport létrehozása

  1. Nyisd meg a Settings → Manage Groups menüt (weben Groups a neve).
  2. Koppints a + gombra (weben írj be egy nevet a New Group mezőbe), és add meg a csoport nevét.
  3. Szükség esetén kapcsold be a Private (Privát) lehetőséget. A privát csoportok csak az általad felvett személyek számára láthatók, az Ingyenes csomagon is.
  4. iPhone-on, iPaden és Macen egy nyilvános csoportot Default for new members (alapértelmezett az új tagoknak) beállításúra is állíthatsz: ekkor a munkaterület összes jelenlegi tagja azonnal csatlakozik, a későbbi belépők pedig automatikusan bekerülnek.
  5. Koppints a Create (Létrehozás) gombra (weben az Add new gombra).

Tagok hozzáadása vagy eltávolítása

  1. Nyisd meg ugyanazt a Manage Groups listát.
  2. Koppints a csoport tagjait megjelenítő vezérlőre (profilképek, weben a privát csoport Add gombja).
  3. Válaszd ki, ki tartozzon a csoporthoz. Privát csoportnál csak ezek a személyek látják a csoportot.
  4. A tulajdonosok és az adminisztrátorok balra csúsztatással törölhetnek egy csoportot (weben a Remove gombbal), és átnevezhetik azt. A szerkesztők létrehozhatnak csoportokat, és láthatják őket, de nem nevezhetik át vagy törölhetik őket.

Tippek

  • Szűrd a feladatokat, jegyzeteket és híreket csoport szerint, ha egy csapatra vagy projektre szeretnél összpontosítani.
  • Egy személy több csoporthoz is tartozhat. A jegyzetekhez való hozzáférést az a csoport határozza meg, amelyben a jegyzet van — lásd: Ki szerkesztheti a jegyzetet?
  • A nyilvános csoportok # jellel, a privát csoportok lakat ikonnal jelennek meg.
  • Az ingyenes munkaterületek legfeljebb 10 csoportot tartalmazhatnak, beleértve a privátokat is. A 11. csoport létrehozása megnyitja a csomagváltási képernyőt — lásd: Mi van az Ingyenes csomagban?
  • A csevegésben a csoport a csatorna. Elhagyhatsz egy csatornát anélkül, hogy a csoportot mindenki számára törölnéd.

Kapcsolódó

Még mindig elakadtál?

Lépj velünk kapcsolatba vagy böngészd az összes súgótémakört.

Továbbra is segítségre van szüksége? Kapcsolatfelvétel