Miten ryhmiä käytetään?

Ryhmät järjestävät kanavia, muistiinpanoja ja käyttöoikeuksia työtilassa.

Päivitetty 2026-09-08

Ryhmät ovat FabricLoopin tapa järjestää kanavia, muistiinpanoja, tehtäviä ja uutisia — oikea tiimi (Markkinointi) tai projekti (Q3-lanseeraus) voi kumpikin olla ryhmä.

Luo ryhmä

  1. Avaa Asetukset → Hallitse ryhmiä (verkossa nimellä Ryhmät).
  2. Napauta + (tai kirjoita nimi kohtaan Uusi ryhmä verkossa) ja anna ryhmän nimi.
  3. Voit halutessasi ottaa käyttöön Yksityinen. Yksityiset ryhmät näkyvät vain lisäämillesi henkilöille, myös ilmaisessa paketissa.
  4. iPhonella, iPadilla ja Macilla voit myös merkitä julkisen ryhmän valinnalla Oletusarvo uusille jäsenille, jolloin kaikki jo työtilassa olevat liittyvät välittömästi ja tulevat liittyjät lisätään automaattisesti.
  5. Napauta Luo (tai Lisää uusi).

Lisää tai poista jäseniä

  1. Avaa sama Hallitse ryhmiä -luettelo.
  2. Napauta ryhmän jäsenpainiketta (profiilikuvat tai yksityisessä ryhmässä verkossa Lisää).
  3. Valitse kuka kuuluu ryhmään. Yksityisissä ryhmissä vain nämä henkilöt näkevät ryhmän.
  4. Omistajat ja ylläpitäjät voivat pyyhkäistä ryhmän poistamiseksi (tai napauttaa verkossa Poista) ja nimetä ryhmän uudelleen. Muokkaajat voivat luoda ryhmiä, jotka he näkevät, mutta eivät voi nimetä niitä uudelleen tai poistaa niitä.

Vinkkejä

  • Suodata tehtävät, muistiinpanot ja uutiset ryhmittäin, kun haluat keskittyä yhteen tiimiin tai projektiin.
  • Henkilö voi kuulua useaan ryhmään. Muistiinpanon käyttöoikeus seuraa sitä ryhmää, jossa muistiinpano sijaitsee — katso Kuka voi muokata muistiinpanoa?.
  • Julkiset ryhmät näyttävät #:n; yksityiset ryhmät näyttävät lukon.
  • Ilmaisissa työtiloissa voi olla enintään 10 ryhmää, mukaan lukien yksityiset. 11. ryhmän luominen avaa päivitysnäytön — katso Mitä ilmaispakettiin sisältyy?.
  • Chatissa ryhmä on kanava. Voit poistua kanavalta poistamatta ryhmää kaikilta muilta.

Liittyvät aiheet

Jäitkö jumiin?

Ota yhteyttä tai selaa kaikkia ohjeaiheita.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä