Miten kutsun ihmisiä työtilaani?

Kutsu jopa 10 työtoveria kerrallaan sähköpostitse tai anna kaikkien yrityksen verkkotunnukseen kuuluvaa sähköpostiosoitetta käyttävien liittyä automaattisesti.

Päivitetty 2026-09-12

Lähetä sähköpostikutsuja Asetuksista tai ota käyttöön verkkotunnukseen perustuva liittyminen, jotta tiimin jäsenet voivat liittyä itse.

Lähetä sähköpostikutsuja

  1. Avaa Asetukset → Kutsu.
  2. Kirjoita sähköpostiosoite ja paina Enter lisätäksesi sen — voit lisätä kerralla jopa 10 osoitetta.
  3. Napauta mitä tahansa sähköpostiosoitetta luettelossa muokataksesi sitä tai poistaaksesi sen ennen lähettämistä.
  4. Napauta Lähetä kutsut. Jokainen osoite saa valintamerkin, kun kutsu on toimitettu, tai virheilmoituksen, jos lähetys epäonnistui, jotta voit korjata ja yrittää uudelleen.

Ihmiset, jotka ovat jo työtilassa, eivät saa kutsua uudelleen. iPhonella, iPadilla ja Macilla näet ehkä Jo tässä työtilassa näiden osoitteiden vieressä.

Tiimin jäsenet avaavat kutsulinkin ja napauttavat Liity tähän työtilaan. Jos he ovat kirjautuneet ulos, he kirjautuvat sisään tai luovat tilin — vaiheeseen sisältyy CAPTCHA-tarkistus. Kutsut ovat voimassa 7 päivää. Jos linkki on jo käytetty, heidät voidaan viedä suoraan työtilaan, kun he ovat kirjautuneet sisään vastaavalla sähköpostiosoitteella.

Anna koko yrityksen verkkotunnuksella olevien liittyä

Jos työtilasi sallii tietyn sähköpostiverkkotunnuksen, kuka tahansa, jolla on osoite kyseisessä verkkotunnuksessa, voi liittyä automaattisesti ilman kutsua — tämä määritetään työtilan luomisen yhteydessä ja näytetään muistutuksena kutsunäytöllä (esimerkiksi "Kuka tahansa, jolla on @yourcompany.com-sähköpostiosoite, voi liittyä tähän työtilaan automaattisesti").

Liittymispyyntöjen hyväksyminen

Jos joku yrittää liittyä työtilaan nimen perusteella kutsun käyttämisen sijaan ja heidän sähköpostiosoitteensa ei ole sallitussa verkkotunnuksessa, heidän pyyntönsä siirtyy kohtaan Asetukset → Työtilan kutsut/liittymispyynnöt — näkyvissä omistajille ja ylläpitäjille — jossa voit hyväksyä tai hylätä sen.

Jaa työtilan URL-slug (kirjaimet, numerot ja väliviivat) tai kutsulinkki. Liittymislinkit ovat kertakäyttöisiä; kun joku on liittynyt, he voivat sulkea näytön, eikä se toistu seuraavan kerran, kun he avaavat sovelluksen.

Vinkkejä

  • Kutsut ovat työtilakohtaisia: jos hallinnoit useampaa kuin yhtä työtilaa, lähetä kutsut siitä tilasta, johon haluat ihmisten liittyvän.
  • Uudet jäsenet tulevat aktiivisiksi jäseniksi, kun he alkavat käyttää FabricLoopia, mikä on perusteena laskutuksellesi ilmaisen palvelun ulkopuolella.

Liittyvät aiheet

Edelleen jumissa?

Ota yhteyttä tai selaa kaikkia ohjeaiheita.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä