Оновлено 2026-10-14
Відкрийте меню повідомлення та виберіть Редагувати або Видалити. Ви можете виправити друкарську помилку або повністю видалити повідомлення.
Відкрийте меню повідомлення
- Довго натисніть на повідомлення на iPhone або iPad. У вебверсії та комп'ютері наведіть на повідомлення.
- Меню включає Відповісти, Переслати, Закріпити або Відкріпити, а також Зберегти (або Збережено, якщо вже додано до закладок).
- З того самого меню ви можете перетворити повідомлення на Завдання, Замітку, пост Новин або Подію (Створити завдання, Створити замітку, Створити новину або Створити подію).
- Після створення повідомлення показуватиме Створено з цього повідомлення. Відкрийте картку, щоб перейти до завдання, замітки чи новини. На цьому елементі Створено з відкриває це повідомлення знову.
Редагування або видалення
- Виберіть Редагувати, щоб змінити текст, або Видалити, щоб видалити повідомлення.
- Якщо редагуєте, оновіть текст та підтвердіть. FabricLoop позначає повідомлення як відредаговане лише після того, як хтось насправді його змінить.
- Якщо видаляєте, підтвердіть видалення. Це неможливо скасувати.
Дозволи
Ви завжди можете редагувати або видаляти свої повідомлення. Адміністратори та власники робочого простору зазвичай можуть видаляти будь-які повідомлення в каналі, який вони модерують, навіть ті, що надіслали не вони — це корисно для видалення спаму чи неактуальних постів.
Поради
- Видалення повідомлення також видаляє його з пошуку та обговорень, які воно розпочало.
- Якщо повідомлення вже було прочитане та до нього додано реакції, видалення видалить також ці реакції — розгляньте можливість редагування замість цього, якщо вам просто потрібно виправити помилку.
- Щоб переслати повідомлення комусь іншому, див. Як мені переслати повідомлення?
Пов'язані теми
- Як мені переслати повідомлення?
- Як мені відповідати в темі?
- Як мені створити завдання?
- Що таке ролі робочого простору?
Потрібна допомога?
Зв'яжіться з нами або переглядайте всі теми довідки.