Hvordan redigerer eller sletter jeg en melding?

Rett stavefeil eller fjern en melding du ikke lenger trenger.

Oppdatert 2026-10-14

Åpne meldingsmenyen, og velg deretter Rediger eller Slett. Du kan fikse en stavefeil eller fjerne meldingen helt.

Åpne meldingsmenyen

  1. Trykk og hold meldingen på iPhone eller iPad. På nett og skrivebord flytter du musepekeren over meldingen.
  2. Menyen inneholder Svar, Videresend, Fest eller Løsne, og Lagre (eller Lagret hvis den allerede er bokmerket).
  3. Fra samme meny kan du gjøre meldingen om til en Oppgave, Notat, Nyhet-innlegg eller Arrangement (Opprett oppgave, Opprett notat, Opprett nyhet eller Opprett arrangement).
  4. Etter at du oppretter en, viser meldingen Opprettet fra denne meldingen. Åpne kortet for å gå til oppgaven, notatet eller nyhetselementet. På det elementet åpner Opprettet fra denne meldingen igjen.

Rediger eller slett

  1. Velg Rediger for å endre teksten, eller Slett for å fjerne meldingen.
  2. Hvis du redigerer, oppdaterer du teksten og bekrefter. FabricLoop markerer meldingen som redigert bare etter at noen faktisk endrer den.
  3. Hvis du sletter, bekrefter du fjerningen. Dette kan ikke angres.

Tillatelser

Du kan alltid redigere eller slette dine egne meldinger. Arbeidsplassadministratorer og eiere kan vanligvis fjerne hvilken som helst melding i en kanal de modererer, selv meldinger de ikke sendte selv — nyttig for å rydde opp i spam eller irrelevante innlegg.

Tips

  • Sletting av en melding fjerner den også fra søk og eventuelle tråder den startet.
  • Hvis en melding allerede er lest og fått reaksjoner, fjerner sletting av den disse reaksjonene også — vurder å redigere i stedet hvis du bare trenger å rette opp en feil.
  • For å sende meldingen videre til noen andre, se Hvordan videresender jeg en melding?

Relatert

Fortsatt usikker?

Kontakt oss eller bla gjennom alle hjelpeemner.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss