Zaktualizowano 2026-10-14
Otwórz menu wiadomości, a następnie wybierz Edytuj lub Usuń. Możesz naprawić błąd lub całkowicie usunąć wiadomość.
Otwórz menu wiadomości
- Długo naciśnij wiadomość na iPhonie lub iPadzie. W wersji internetowej i aplikacji komputerowej najedź kursorem na wiadomość.
- Menu zawiera opcje Odpowiedz, Prześlij dalej, Przypnij lub Odepnij oraz Zapisz (lub Zapisane, jeśli już dodałeś wiadomość do zakładek).
- Z tego samego menu możesz przekształcić wiadomość w Zadanie, Notatkę, post Wiadomości (aktualności) lub Wydarzenie (Utwórz zadanie, Utwórz notatkę, Utwórz wiadomość lub Utwórz wydarzenie).
- Po utworzeniu jednej z nich wiadomość pokazuje Utworzono na podstawie tej wiadomości. Otwórz kartę, aby przejść do zadania, notatki lub aktualności. W tej pozycji Utworzono na podstawie ponownie otwiera tę wiadomość.
Edytuj lub usuń
- Wybierz Edytuj, aby zmienić tekst, lub Usuń, aby usunąć wiadomość.
- Podczas edycji zaktualizuj tekst i potwierdź. FabricLoop oznacza wiadomość jako edytowaną tylko wtedy, gdy ktoś faktycznie ją zmieni.
- Podczas usuwania potwierdź usunięcie. Tej czynności nie można cofnąć.
Uprawnienia
Zawsze możesz edytować lub usuwać swoje własne wiadomości. Administratorzy i właściciele obszaru roboczego zazwyczaj mogą usunąć dowolną wiadomość na kanale, który moderują, nawet te, których nie wysłali — przydatne do czyszczenia spamu lub postów nie na temat.
Porady
- Usunięcie wiadomości powoduje również jej usunięcie z wyszukiwania i wątku, który rozpoczęła.
- Jeśli wiadomość została już przeczytana i otrzymała reakcje, usunięcie jej usunie również te reakcje — rozważ edycję, jeśli potrzebujesz tylko naprawić błąd.
- Aby przesłać wiadomość dalej innej osobie, zobacz Jak przesłać wiadomość?
Powiązane
- Jak przesłać wiadomość?
- Jak odpowiedzieć w wątku?
- Jak utworzyć zadanie?
- Jakie są role w obszarze roboczym?
Nadal potrzebujesz pomocy?
Skontaktuj się z nami lub przeglądaj wszystkie tematy pomocy.