Opdateret 2026-10-14
Åbn beskedmenuen og vælg derefter Rediger eller Slet. Du kan rette en stavefejl eller fjerne beskeden helt.
Åbn beskedmenuen
- Tryk længe på beskeden på iPhone eller iPad. På web og desktop skal du holde musen over beskeden.
- Menuen indeholder Svar, Videresend, Fastgør eller Løsn, og Gem (eller Gemt hvis den allerede er bogmærket).
- Fra samme menu kan du omdanne beskeden til en Opgave, Notat, Nyheds-indlæg eller Begivenhed (Opret opgave, Opret notat, Opret nyhed eller Opret begivenhed).
- Når du har oprettet en, viser beskeden Oprettet fra denne besked. Åbn kortet for at gå til opgaven, notatet eller nyhedsindlægget. På det pågældende element åbner Oprettet fra denne besked igen.
Rediger eller slet
- Vælg Rediger for at ændre teksten eller Slet for at fjerne beskeden.
- Hvis du redigerer, skal du opdatere teksten og bekræfte. FabricLoop markerer beskeden som redigeret først efter, at nogen faktisk ændrer den.
- Hvis du sletter, skal du bekræfte fjernelsen. Dette kan ikke fortrydes.
Tilladelser
Du kan altid redigere eller slette dine egne beskeder. Arbejdsområdeadministratorer og -ejere kan typisk fjerne enhver besked i en kanal, de modererer, selv dem de ikke har sendt – det er praktisk til at rydde op i spam eller irrelevante indlæg.
Tips
- Sletning af en besked fjerner den også fra søgning og eventuelle tråde, den startede.
- Hvis en besked allerede er blevet læst og reageret på, fjerner sletning også disse reaktioner – overvej at redigere i stedet, hvis du blot skal rette en fejl.
- Se Hvordan videresender jeg en besked? for at sende beskeden videre til en anden.
Relateret
- Hvordan videresender jeg en besked?
- Hvordan svarer jeg i en tråd?
- Hvordan opretter jeg en opgave?
- Hvad er workspace-rollerne?
Har du stadig brug for hjælp?
Kontakt os eller gennemse alle hjælpeemner.