Як мені оновити або змінити свій план?

Перейдіть між Free, Standard та Enterprise з розділів ціноутворення або білінгу.

Оновлено 2026-09-08

Власники та адміністратори можуть перемикатися між Free, Standard та Enterprise з розділів ціноутворення або білінгу. Деякі зміни набирають чинності негайно; інші вступають у силу в кінці поточного періоду.

Виберіть план

  1. Відкрийте Ціноутворення або екран оновлення в застосунку (наприклад, коли ви досягли обмеження Ask AI або агента).
  2. Виберіть Standard (€10/місяць або €8/місяць при річному рахунку / €96/рік на одного активного користувача) для необмежених груп, історії та агентів для робочого використання (тариф за використанням).
  3. Виберіть Enterprise (€20/місяць або €16/місяць при річному рахунку / €192/рік на одного активного користувача) для SSO/SAML, логів аудиту та консолі адміністратора.
  4. Завершіть процес оплати Stripe, якщо ви переходите з Free. Під час оформлення замовлення ви побачите поточну кількість активних учасників.

Залишайтеся на Free (€0, до 10 груп включно з приватними, необмежені користувачі, історія на 90 днів), якщо вам ці додаткові можливості ще не потрібні.

Коли вступає в силу зміна

  1. Оновлення до платного плану зазвичай розпочинаються відразу після успішного завершення оплати.
  2. Переключення між місячним та річним рахунком або перехід на нижчий рівень можуть вступити в силу в кінці періоду — перевірте підтвердження в розділі білінгу.
  3. Ви можете скасувати план з розділу білінгу. Після скасування робочий простір повертається до Free по закінченні платного періоду.

Поради

Пов'язане

Ще є питання?

Зв'яжіться з нами або перегляньте усі теми довідки.

Потрібна допомога? Зв'яжіться з нами