Πώς μπορώ να αναβαθμίσω ή να αλλάξω το πρόγραμμά μου;

Μετακινηθείτε μεταξύ Free, Standard και Enterprise από τις ρυθμίσεις τιμολόγησης ή χρέωσης.

Ενημερώθηκε 2026-09-08

Οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές μπορούν να κινούνται μεταξύ Free, Standard και Enterprise από τις ρυθμίσεις τιμολόγησης ή χρέωσης. Ορισμένες αλλαγές ισχύουν αμέσως, ενώ άλλες ισχύουν στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Επιλέξτε ένα πρόγραμμα

  1. Ανοίξτε την Τιμολόγηση ή την οθόνη αναβάθμισης στην εφαρμογή (για παράδειγμα όταν φτάσετε σε ένα όριο Ask AI ή agent).
  2. Επιλέξτε Standard (10 €/μήνα, ή 8 €/μήνα ετήσια χρέωση / 96 €/έτος ανά ενεργό χρήστη) για απεριόριστες ομάδες και ιστορικό και production agents (χρέωση κατά χρήση).
  3. Επιλέξτε Enterprise (20 €/μήνα, ή 16 €/μήνα ετήσια χρέωση / 192 €/έτος ανά ενεργό χρήστη) για SSO/SAML, audit logs και admin console.
  4. Ολοκληρώστε το Stripe Checkout εάν φεύγετε από το Free. Θα δείτε τον τρέχοντα αριθμό ενεργών μελών κατά τη διαδικασία checkout.

Μείνετε στο Free (0 €, έως 10 ομάδες συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών, απεριόριστοι χρήστες, ιστορικό 90 ημερών) εάν δεν χρειάζεστε αυτά τα επιπλέον χαρακτηριστικά ακόμα.

Πότε ισχύει η αλλαγή

  1. Οι αναβαθμίσεις σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή συνήθως ξεκινούν αμέσως μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Checkout.
  2. Η εναλλαγή μεταξύ μηνιαίας και ετήσιας χρέωσης, ή η μετάβαση σε χαμηλότερη βαθμίδα, ενδέχεται να ισχύσει στο τέλος της περιόδου — ελέγξτε την επιβεβαίωση στις ρυθμίσεις χρέωσης.
  3. Μπορείτε να ακυρώσετε από τις ρυθμίσεις χρέωσης. Μετά την ακύρωση, ο χώρος εργασίας επιστρέφει στο Free όταν τελειώσει η πληρωμένη περίοδος.

Συμβουλές

Σχετικά

Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή δείτε όλα τα θέματα βοήθειας.

Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας