כיצד אני מוחק את חשבוני?

מחק את חשבונך מההגדרות. אשר פעמיים, הקלד DELETE, והמערכת תמחק את החשבון מיד.

עודכן 2026-09-26

באפליקציית האינטרנט, פתח Settings → Delete Account, אשר פעמיים, הקלד DELETE, ו-FabricLoop תמחק את החשבון מיד.

יישומי Apple: ב-iPhone, iPad ו-Mac, Settings → Actions → Delete Account יפתח דוא"ל ל-support@fabricloop.com עם הנושא Delete Account. שלח אותו, והתמיכה תסיים את המחיקה.

מחק את חשבונך

  1. פתח את התפריט מתמונת הפרופיל שלך ובחר Settings.
  2. בחר Delete Account (הפריט האחרון ברשימת ההגדרות).
  3. בחר Delete Account בעמוד זה. בעמוד מצוין שפעולה זו מוחקת לצמיתות את החשבון שלך ואת כל הנתונים שלך, ואי אפשר לבטל אותה.
  4. כאשר תישאל Are you sure?, בחר Continue.
  5. כאשר תישאל Are you sure, we can never recover your data?, בחר Continue.
  6. הקלד DELETE באותיות גדולות, ואז בחר Delete Account.

FabricLoop תציג Account deleted ותנתק אותך.

מה נמחק

פרטי ההתחברות והפרופיל שלך מוסרים מכל סביבת עבודה שאתה שייך אליה.

  • סביבת עבודה שבה אתה האדם היחיד נמחקת, כולל ההודעות, המשימות, ההערות והקבצים שלה.
  • סביבת עבודה שאתה חולק עם אנשים אחרים נשארת. החברות שלך מוסרת. אם היית הבעלים היחיד, חבר אחר הופך לבעלים.
  • הודעות ששלחת בסביבת עבודה משותפת נשארות, ללא שמך. הערות שכתבת נמחקות.

שמור כל דבר שאתה זקוק לו לפני שתאשר. לא ניתן לבטל את המחיקה.

טיפים

  • Sign Out משאיר את החשבון שלך במקומו. באפליקציות של Apple, גם Sign Out of All Accounts עושה זאת.
  • הסתרת סביבת עבודה ממחליף Home מסתירה רק את הלחצן. אתה נשאר חבר. ראה כיצד אני עובר בין סביבות עבודה?.
  • כדי לעזוב סביבת עבודה אחת ולשמור את החשבון שלך, בקש ממנהל להסיר אותך.
  • אם אתה משלם עבור סביבת עבודה, בטל את המנוי בהגדרות החיוב לפני שתמחק את החשבון. המנוי ב-Stripe נשאר פעיל עד שתבטל אותו. ראה איך החיוב ב-FabricLoop עובד?.

קשור

עדיין תקוע?

צור קשר או עיין בכל נושאי העזרה.

עדיין צריך עזרה? צור קשר