Miten poistan tilini?

Poista tilisi Asetuksista. Vahvista kahdesti, kirjoita DELETE, ja FabricLoop poistaa tilin välittömästi.

Päivitetty 2026-09-26

Avaa verkkosovelluksessa Asetukset → Poista tili, vahvista kahdesti, kirjoita DELETE, ja FabricLoop poistaa tilin välittömästi.

Applen sovellukset: iPhonessa, iPadissa ja Macissa Asetukset → Toiminnot → Poista tili avaa sähköpostiviestin osoitteeseen support@fabricloop.com aiheella Delete Account. Lähetä viesti, ja tuki suorittaa poiston.

Poista tilisi

  1. Avaa profiilikuvasi valikko ja valitse Asetukset.
  2. Valitse Poista tili (viimeinen kohta asetusluettelossa).
  3. Valitse Poista tili kyseisellä sivulla. Viesti kertoo, että tämä poistaa tilisi ja kaikki tietosi pysyvästi, eikä sitä voi kumota.
  4. Kun sinulta kysytään Oletko varma?, valitse Jatka.
  5. Kun sinulta kysytään Oletko varma? Emme voi koskaan palauttaa tietojasi., valitse Jatka.
  6. Kirjoita DELETE isoilla kirjaimilla ja valitse sitten Poista tili.

FabricLoop näyttää Tili poistettu -viestin ja kirjaa sinut ulos.

Mitä poistetaan

Kirjautumisesi ja profiilisi poistetaan kaikista työtiloista, joihin kuulut.

  • Työtila, jossa olet ainut henkilö, poistetaan sisältöineen, viesteineen, tehtävineen, muistiinpanoineen ja tiedostoineen.
  • Työtila, jonka jaat muiden kanssa, säilyy. Jäsenyytesi poistetaan. Jos olit ainoa omistaja, toinen jäsen tulee työtilan omistajaksi.
  • Viestit, jotka lähetit jaettuun työtilaan, säilyvät ilman nimeäsi. Kirjoittamasi kommentit poistetaan.

Tallenna kaikki tarvitsemasi ennen kuin vahvistat. Poistoa ei voi kumota.

Vinkkejä

  • Kirjaudu ulos jättää tilisi paikalleen. Apple-sovelluksissa Kirjaudu ulos kaikista tileistä tekee samoin.
  • Työtilan piilottaminen Home-valitsimesta piilottaa vain työtilan valitsimesta. Olet edelleen jäsen. Katso Miten vaihdan työtilojen välillä?
  • Jos haluat poistua yhdestä työtilasta ja säilyttää tilisi, pyydä järjestelmänvalvojaa poistamaan sinut.
  • Jos maksat työtilasta, peruuta tilaus laskutusasetuksissa ennen tilin poistamista. Stripe-tilaus pysyy aktiivisena, kunnes peruutat sen. Katso Miten FabricLoop-laskutus toimii?

Aiheeseen liittyvät

Tarvitsetko vielä apua?

Ota yhteyttä tai selaa kaikkia ohjeita.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä