Hvordan sletter jeg min konto?

Slet din konto fra Indstillinger. Bekræft to gange, skriv DELETE, og FabricLoop fjerner kontoen øjeblikkeligt.

Opdateret 2026-09-26

I webappen skal du åbne Indstillinger → Slet konto, bekræfte to gange, skrive DELETE, og FabricLoop fjerner kontoen øjeblikkeligt.

Apple-apps: På iPhone, iPad og Mac skal du gå til Indstillinger → Handlinger → Slet konto, hvilket åbner en email til support@fabricloop.com med emnet Delete Account. Send den, og support gennemfører sletningen.

Slet din konto

  1. Åbn menuen fra dit profilbillede og vælg Indstillinger.
  2. Vælg Slet konto (det sidste element på indstillingslisten).
  3. Vælg Slet konto på denne side. Siden oplyser, at dette permanent sletter din konto og alle dine data, og at det ikke kan fortrydes.
  4. Når du bliver spurgt Er du sikker?, skal du vælge Fortsæt.
  5. Når du bliver spurgt Er du sikker, vi kan aldrig gendanne dine data?, skal du vælge Fortsæt.
  6. Skriv DELETE med store bogstaver, og vælg derefter Slet konto.

FabricLoop viser Konto slettet og logger dig ud.

Hvad bliver slettet

Dit login og din profil fjernes fra alle arbejdsområder, som du tilhører.

  • Et arbejdsområde, hvor du er den eneste person, slettes, herunder dets beskeder, opgaver, noter og filer.
  • Et arbejdsområde, som du deler med andre mennesker, forbliver. Dit medlemskab fjernes. Hvis du var den eneste ejer, bliver et andet medlem ejer.
  • Beskeder, du sendte i et delt arbejdsområde, forbliver uden dit navn vedhæftet. Kommentarer, du skrev, slettes.

Gem alt det, du skal bruge, før du bekræfter. Sletningen kan ikke fortrydes.

Tips

  • Log ud efterlader din konto intakt. På Apple-appsene gør Log ud af alle konti det også.
  • Hvis du skjuler et arbejdsområde fra Home-vælgeren, skjules kun knappen. Du forbliver medlem. Se Hvordan skifter jeg mellem arbejdsområder?.
  • For at forlade ét arbejdsområde og beholde din konto skal du bede en administrator om at fjerne dig.
  • Hvis du betaler for et arbejdsområde, skal du annullere abonnementet i faktureringsindstillinger, før du sletter kontoen. Stripe-abonnementet forbliver aktivt, indtil du annullerer det. Se Hvordan fungerer FabricLoop-fakturering?.

Relateret

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt os eller gennemse alle hjælpeemner.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os