Στην εφαρμογή ιστού, ανοίξτε Ρυθμίσεις → Διαγραφή Λογαριασμού, επιβεβαιώστε δύο φορές, πληκτρολογήστε DELETE και το FabricLoop θα διαγράψει αμέσως τον λογαριασμό.
Εφαρμογές Apple: Σε iPhone, iPad και Mac, Ρυθμίσεις → Ενέργειες → Διαγραφή Λογαριασμού ανοίγει ένα email στο support@fabricloop.com με θέμα Delete Account. Στείλτε το και η υποστήριξη θα ολοκληρώσει τη διαγραφή.
Διαγραφή του λογαριασμού σας
- Ανοίξτε το μενού από την εικόνα του προφίλ σας και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
- Επιλέξτε Διαγραφή Λογαριασμού (το τελευταίο στοιχείο στη λίστα ρυθμίσεων).
- Επιλέξτε Διαγραφή Λογαριασμού σε αυτή τη σελίδα. Αναφέρει ότι αυτό διαγράφει μόνιμα τον λογαριασμό σας και όλα τα δεδομένα σας και δεν μπορεί να αναιρεθεί.
- Όταν σας ζητηθεί Είστε σίγουροι;, επιλέξτε Συνέχεια.
- Όταν σας ζητηθεί Είστε σίγουροι, δεν μπορούμε ποτέ να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας;, επιλέξτε Συνέχεια.
- Πληκτρολογήστε
DELETEμε κεφαλαία γράμματα και μετά επιλέξτε Διαγραφή Λογαριασμού.
Το FabricLoop εμφανίζει Λογαριασμός διαγράφηκε και σας αποσυνδέει.
Τι διαγράφεται
Τα στοιχεία σύνδεσης και το προφίλ σας αφαιρούνται από κάθε χώρο εργασίας στον οποίο ανήκετε.
- Ένας χώρος εργασίας όπου είστε το μόνο μέλος διαγράφεται, μαζί με τα μηνύματα, τις εργασίες, τις σημειώσεις και τα αρχεία.
- Ένας χώρος εργασίας που μοιράζεστε με άλλα άτομα παραμένει. Η συμμετοχή σας αφαιρείται. Αν ήσασταν ο μόνος ιδιοκτήτης, ένα άλλο μέλος αναλαμβάνει ως ιδιοκτήτης.
- Τα μηνύματα που στείλατε σε ένα κοινόχρηστο χώρο εργασίας παραμένουν, χωρίς το όνομά σας. Τα σχόλια που γράψατε διαγράφονται.
Αποθηκεύστε ό,τι χρειάζεστε πριν επιβεβαιώσετε. Η διαγραφή δεν μπορεί να αναιρεθεί.
Συμβουλές
- Αποσύνδεση αφήνει τον λογαριασμό σας στη θέση του. Στις εφαρμογές Apple, Αποσύνδεση από Όλους τους Λογαριασμούς κάνει το ίδιο.
- Η απόκρυψη ενός χώρου εργασίας από τον επιλογέα Home κρύβει μόνο το κουμπί. Παραμένετε μέλος. Δείτε Πώς εναλλάσσομαι μεταξύ χώρων εργασίας;.
- Για να αφήσετε έναν χώρο εργασίας και να κρατήσετε τον λογαριασμό σας, ζητήστε από έναν διαχειριστή να σας αφαιρέσει.
- Αν πληρώνετε για έναν χώρο εργασίας, ακυρώστε τη συνδρομή στις ρυθμίσεις χρέωσης πριν διαγράψετε τον λογαριασμό. Η συνδρομή Stripe παραμένει ενεργή έως ότου την ακυρώσετε. Δείτε Πώς λειτουργεί η χρέωση του FabricLoop;.
Σχετικά
- Ποιοι είναι οι ρόλοι του χώρου εργασίας;
- Πώς εναλλάσσομαι μεταξύ χώρων εργασίας;
- Πώς λειτουργεί η χρέωση του FabricLoop;