Zaktualizowano 2026-09-26
W aplikacji internetowej otwórz Ustawienia → Usuń konto, potwierdź dwa razy, wpisz DELETE, a FabricLoop natychmiast usunie konto.
Aplikacje Apple: Na iPhonie, iPadzie i Macu przejdź do Ustawienia → Akcje → Usuń konto, aby otworzyć wiadomość e-mail do support@fabricloop.com z tematem Delete Account. Wyślij ją, a zespół wsparcia dokończy usuwanie.
Usuń swoje konto
- Otwórz menu przy zdjęciu profilowego i wybierz Ustawienia.
- Wybierz Usuń konto (ostatnia pozycja na liście ustawień).
- Wybierz Usuń konto na tej stronie. Informuje ona, że spowoduje to trwałe usunięcie konta i wszystkich danych, czego nie można cofnąć.
- Gdy pojawi się pytanie Jesteś pewny?, wybierz Kontynuuj.
- Gdy pojawi się pytanie Jesteś pewny, nigdy nie będziemy w stanie odzyskać twoich danych?, wybierz Kontynuuj.
- Wpisz
DELETEwielkimi literami, a następnie wybierz Usuń konto.
FabricLoop wyświetla Konto usunięte i wylogowuje Cię.
Co zostaje usunięte
Twoje dane logowania i profil są usuwane ze wszystkich obszarów roboczych, do których należysz.
- Obszar roboczy, w którym jesteś jedyną osobą, jest usuwany wraz z jego wiadomościami, zadaniami, notatkami i plikami.
- Obszar roboczy, którym się dzielisz z innymi osobami, pozostaje. Twoje członkostwo jest usuwane. Jeśli byłeś jedynym właścicielem, inny członek zostaje właścicielem.
- Wiadomości wysłane przez Ciebie we wspólnym obszarze roboczym pozostają bez Twojego imienia. Napisane przez Ciebie komentarze są usuwane.
Zapisz wszystko, czego potrzebujesz, zanim potwierdzisz. Usunięcia nie można cofnąć.
Wskazówki
- Wylogowanie się pozostawia Twoje konto na miejscu. W aplikacjach Apple Wylogowanie się ze wszystkich kont również.
- Ukrycie obszaru roboczego z przełącznika Home ukrywa tylko etykietę. Pozostajesz członkiem. Zobacz Jak przełączać się między obszarami roboczymi?
- Aby opuścić jeden obszar roboczy i zachować konto, poproś administratora o usunięcie Cię z tego obszaru.
- Jeśli płacisz za obszar roboczy, anuluj subskrypcję w ustawieniach rozliczeń przed usunięciem konta. Subskrypcja Stripe pozostaje aktywna, dopóki jej nie anulujesz. Zobacz Jak działa rozliczanie FabricLoop?
Powiązane
- Jakie są role w obszarze roboczym?
- Jak przełączać się między obszarami roboczymi?
- Jak działa rozliczanie FabricLoop?
Nadal potrzebujesz pomocy?
Skontaktuj się z nami lub przejrzyj wszystkie tematy pomocy.