Hoe verwijder ik mijn account?

Verwijder je account vanuit Instellingen. Bevestig twee keer, typ DELETE, en FabricLoop verwijdert het account direct.

Bijgewerkt 2026-09-26

Open in de web-app Instellingen → Account verwijderen, bevestig twee keer, typ DELETE, en FabricLoop verwijdert het account direct.

Apple-apps: Op iPhone, iPad en Mac opent Instellingen → Acties → Account verwijderen een e-mail naar support@fabricloop.com met onderwerp Delete Account. Verstuur die, en support voert de verwijdering uit.

Verwijder je account

  1. Open het menu van je profielfoto en kies Instellingen.
  2. Selecteer Account verwijderen (het laatste item in de instellingenlijst).
  3. Selecteer Account verwijderen op die pagina. Dit zegt dat je account en al je gegevens permanent worden verwijderd en dat dit niet ongedaan kan worden gemaakt.
  4. Wanneer je wordt gevraagd Weet je het zeker?, selecteer je Doorgaan.
  5. Wanneer je wordt gevraagd Weet je het zeker, we kunnen je gegevens nooit terugvinden?, selecteer je Doorgaan.
  6. Typ DELETE in hoofdletters en selecteer vervolgens Account verwijderen.

FabricLoop toont Account verwijderd en meldt je af.

Wat wordt verwijderd

Je login en profiel worden verwijderd uit elke werkruimte waarvan je lid bent.

  • Een werkruimte waar je de enige persoon bent wordt verwijderd, inclusief berichten, taken, notities en bestanden.
  • Een werkruimte die je met anderen deelt blijft staan. Je lidmaatschap wordt verwijderd. Als je de enige eigenaar was, wordt een ander lid de eigenaar.
  • Berichten die je in een gedeelde werkruimte hebt verzonden blijven staan, zonder je naam eraan gekoppeld. Opmerkingen die je hebt geschreven worden verwijderd.

Bewaar alles wat je nodig hebt voordat je bevestigt. De verwijdering kan niet ongedaan worden gemaakt.

Tips

  • Afmelden laat je account intact. Op de Apple-apps doet Afmelden bij alle accounts dat ook.
  • Het verbergen van een werkruimte in de Home-switcher verbergt alleen de knop. Je blijft lid. Zie Hoe wissel ik tussen werkruimten?.
  • Om één werkruimte te verlaten en je account te houden, vraag een admin om je te verwijderen.
  • Als je voor een werkruimte betaalt, annuleer het abonnement in de factureringsinstellingen voordat je het account verwijdert. Het Stripe-abonnement blijft actief totdat je het annuleert. Zie Hoe werkt FabricLoop-facturering?.

Gerelateerd

Nog hulp nodig?

Neem contact met ons op of blader door alle helponderwerpen.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op