Hvordan administrerer jeg meddelelsesnotifikationer?

Angiv standardindstillinger for arbejdsområdet for kanaler, og slå notifikationer fra eller tilpas derefter de kanaler, der kræver anden behandling.

Opdateret 2026-09-08

Notifikationspræferencer fungerer på to niveauer: en standardindstilling for arbejdsområdet for hver kanal og tilsidesættelser pr. kanal (herunder stille tilstand) for de kanaler, der kræver anden behandling.

Angiv standardindstillinger for arbejdsområdet

  1. Åbn Indstillinger → Notifikationer.
  2. Under Hvad skal du blive underrettet om (på nettet hedder dette afsnit Kanalnotifikationer) skal du indstille vælgeren — Kanaler og grupper på iPhone, iPad og Mac; Notifikationer på nettet — til Alle nye meddelelser, Kun omtaler eller Ingen.
  3. Du kan eventuelt aktivere Undertryk @channel og @here, hvis disse udsendelser er for støjende.
  4. Hold Svar på tråde, du følger aktiveret, hvis du vil have opfølgning i tråde, som du har tilsluttet dig.

Nye kanaler arver denne standardindstilling, indtil du tilsidesætter én.

Tilpas en kanal, eller sæt den i stille tilstand

  1. I Meddelelser skal du åbne kanalens menu og vælge Skift notifikationer, eller Slå til stille tilstand for en hurtig stille tilstand.
  2. Vælg Alle nye meddelelser, Kun omtaler eller Ingen, og aktivér Slå denne kanal til stille tilstand, hvis du vil have den ud af det ulæste badge.
  3. Gennemse tilsidesættelser senere under Indstillinger → Notifikationer → Undtagelser fra standardindstillingerne. Tryk på Nulstil for en kanal eller Ophæv stille tilstand for en stille tråd.

På nettet linker kanalens Notifikationer-fane også til Standardindstillinger og undtagelser for arbejdsområdet.

Push og e-mail

  1. På samme Indstillinger → Notifikationer-skærm skal du bruge Push og E-mail-kontakterne for hver type (direkte meddelelser, omtaler, opgaver, begivenheder og oversigter).
  2. Typer, der ikke understøtter en leveringsmetode, skjuler denne kontakt — Dagligt resume og ugentligt resume er kun e-mail.
  3. På iPhone skal du aktivere systemadvarsler fra samme skærm, hvis bannere er blokeret.

Tips

  • Stille tilstand skjuler ulæste badges; Ingen stopper push for denne kanal. Omtaler kan stadig vises, når du åbner en kanal i stille tilstand.
  • Notifikationsvalg er dine alene. Stille tilstand ændrer ikke noget for andre medlemmer.
  • For at forlade samtalen helt skal du se Hvordan forlader jeg en kanal?.

Relateret

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt os eller gennemse alle hjælpeemner.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os