Oppdatert 2026-08-13
Åpne oppgaven og angi tilordningsfeltet — denne personen blir eieren, og oppgaven vises på personens oppgaveliste.
Trinn
- Åpne oppgaven, enten fra en liste-/tavlevisning eller ved å klikke på den der den er referert.
- Klikk på tilordningsfeltet og velg en lagkamerat fra arbeidsområdet ditt.
- Den tilordnede personen blir varslet, og oppgaven vises nå i deres egne oppgavevisninger.
Omtilordning
Åpne det samme feltet og velg noen andre når som helst — den tidligere tilordnede personen blir varslet om endringen, og oppgavens historikk beholder en oversikt over hvem som eide den og når.
Tips
- Å tilordne en oppgave fjerner den ikke fra gruppen eller kanalen den tilhører — det legger bare til en eier som er ansvarlig for å få den gjort.
- Prioritet er et eget felt. Se Hvordan setter jeg prioritet på en oppgave?.
- Hvis ingen er tilordnet ennå, vises oppgaven fortsatt i delte visninger som gruppens liste eller tavle — å tilordne den gjør bare eierskapet eksplisitt.
Relatert
Trenger du fortsatt hjelp?
Kontakt oss eller bla gjennom alle hjelpetemaer.