Opdateret 2026-08-13
Åbn opgaven og indstil feltet for ansvarlig — denne person bliver ejeren, og opgaven vises på personens personlige opgaveliste.
Trin
- Åbn opgaven, enten fra en liste- eller tavlevisning eller ved at klikke på den, hvor den er refereret.
- Klik på feltet for ansvarlig og vælg en teamkollega fra dit arbejdsområde.
- Den ansvarlige bliver underrettet, og opgaven vises nu i deres egne opgavevisninger.
Gentildeling
Åbn det samme felt og vælg en anden person når som helst — den tidligere ansvarlige bliver underrettet om ændringen, og opgavens historik bevarer en registrering af, hvem der ejede den, og hvornår.
Tips
- Tildeling af en opgave fjerner den ikke fra den gruppe eller kanal, den tilhører — det tilføjer blot en ejer, der er ansvarlig for at få den gennemført.
- Prioritet er et separat felt. Se Hvordan indstiller jeg en opgaves prioritet?.
- Hvis ingen er tildelt endnu, vises opgaven stadig i delte visninger som gruppens liste eller tavle — tildeling gør ejerskabet bare eksplicit.
Relateret
Har du stadig brug for hjælp?
Kontakt os eller gennemse alle hjælpeemner.