Aktualizováno 2026-08-13
Otevřete úkol a nastavte pole přiřazení — daná osoba se stane vlastníkem a úkol se zobrazí v jejím osobním seznamu úkolů.
Kroky
- Otevřete úkol, buď ze zobrazení seznamu/nástěnky, nebo kliknutím na něj kdekoli, kde je na něj odkaz.
- Klikněte na pole přiřazení a vyberte kolegu ze svého pracovního prostoru.
- Přiřazená osoba je upozorněna a úkol se nyní zobrazuje v jejích vlastních pohledech úkolů.
Přeřazení
Otevřete stejné pole a kdykoliv vyberte někoho jiného — předchozí přiřazená osoba je upozorněna na změnu a historie úkolu si uchovává záznam o tom, kdo jej vlastnil a kdy.
Tipy
- Přiřazení úkolu jej neodebere ze skupiny nebo kanálu, kterému patří — pouze přidá vlastníka odpovědného za jeho splnění.
- Priorita je samostatné pole. Viz Jak nastavím prioritu úkolu?.
- Pokud ještě nikdo není přiřazen, úkol se stále zobrazuje ve sdílených zobrazeních, jako je seznam nebo nástěnka skupiny — přiřazení pouze jasně určí odpovědnou osobu.
Související
Stále potřebujete pomoc?
Kontaktujte nás nebo si prohlédněte všechna témata nápovědy. Kontaktujte nás nebo si prohlédněte všechna témata nápovědy.