Cine poate instala aplicații?

Rolurile spațiului de lucru controlează cine poate adăuga sau elimina integrări.

Actualizat 2026-08-13

Proprietarii și administratorii activează aplicații MCP pentru spațiul de lucru și le pot dezactiva. Editorii conectează propriile conturi, iar oricine cu acces la un canal poate adăuga o aplicație Direct (canal) în acel canal.

Ce poate face fiecare rol

  1. Proprietar / administrator — Activează o aplicație MCP din catalog, modifică setările spațiului de lucru (nume afișat, doar citire, lista de instrumente permise), vizualizează activitatea și dezactivează aplicația pentru toți.
  2. Editor — După ce o aplicație este activată, apasă Connect account (Conectează cont), utilizează @mentions și Revoke my connection (Revocare conexiune). Editorii văd Ask an admin (Întreabă un administrator) în loc de Enable.
  3. Acces canal — Integrările Direct se leagă la un canal pe care îl poți deja deschide. Dacă nu poți deschide canalul, nu poți adăuga aplicația acolo.

Verifică-ți rolul

  1. Deschide Settings (Setări) și verifică dacă apar Team Permissions (Permisiuni echipă) și Organization access (Acces organizație) — aceste linkuri sunt afișate administratorilor și proprietarilor.
  2. Dacă Enable lipsește pe o aplicație MCP, întreabă un proprietar sau administrator. Vezi Care sunt rolurile spațiului de lucru?.
  3. Seifurile secrete pentru agenți personalizați sunt de asemenea doar pentru administrator/proprietar (Settings → Agent Secrets).

Sfaturi

  • Enable nu este același lucru cu Connect. Administratorii activează aplicația; fiecare persoană trebuie să se conecteze cu furnizorul.
  • MCP inbound (Cursor, Claude, ChatGPT) utilizează propriul tău consimțământ — nu trebuie să fii administrator pentru a aproba accesul pentru tine însuți.
  • Pentru a elimina o aplicație din echipă, un administrator o dezactivează.

Articole conexe

Mai ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne sau răsfoiește toate subiectele de ajutor.

Aveți nevoie în continuare de ajutor? Contactați-ne