Hvilke kontroller er tilgjengelige under en samtale?

Slå mikrofonen av, slå kameraet på eller av, del skjermen din, og forlat — kontrollene forblir tilgjengelige gjennom hele samtalen.

Oppdatert 2026-08-13

Under en samtale kan du slå av lyden, slå kameraet på eller av, dele skjermen, åpne chat eller undertekster, og forlate samtalen. Kontrollinjen forblir på samtaleskjermen til du legger på.

Slå av mikrofon, kamera og forlat

  1. Bli med eller start samtalen.
  2. Trykk på mikrofon-kontrollen for å slå av eller på lyden. En avslått mikrofon vises som av slik at andre kan se at du er stille.
  3. Trykk på kamera-kontrollen for å slå video på eller av. Hvis du slår av kameraet, forblir du på lyd.
  4. Trykk på den røde forlat-kontrollen (telefonikonet) når du er ferdig. Dette kobler deg fra rommet.

Hvis du minimerer samtalen, vises det fortsatt en liten indikator som viser tiden som har gått, en måte å komme tilbake til samtalen på, og en knapp for å legge på.

Andre kontroller du kan se

  • Skjermdeling — del skjermen din med alle på samtalen. Trykk igjen for å stoppe.
  • Direkteundertekster — vis et overlegg med transkripsjon i sanntid mens folk snakker (der transkripsjonsagenten har blitt med).
  • Personer — se hvem som er i rommet og hvem som har slått av mikrofonen.
  • Chat — hold samtaletråden synlig ved siden av samtalen.
  • Innstillinger — velg en annen mikrofon eller et annet kamera når mer enn en er tilkoblet. Transkripsjonene vises som På eller Av for denne samtalen; dette valget ble gjort ved start.
  • Mer (på iPhone) — bytt mellom front- og bakre kamera, eller endre hvordan video tilpasses.

Kun iOS: Kamerabytte er tilgjengelig på iPhone. Innkommende samtaler besvart fra systemtelefon-UI-en bruker de samme in-app-kontrollene når du er tilkoblet.

Tips

  • Slå av mikrofonen før du går inn i et støyfullt område — andre ser at mikrofonen din er av i personlisten.
  • Hvis mikrofon- eller kamerakontrollen ikke fungerer, sjekk samtaletillatelser for mikrofonen og kameraet.
  • Hvis du forlater samtalen, slettes ikke samtalen. Hvis opptak var på, kan et AI-sammendrag fortsatt komme i tråden etter at du har lagt på.

Relatert

Trenger du fortsatt hjelp?

Kontakt oss eller bla gjennom alle hjelpetemaer.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss